Despre firma noastra

Suntem prima firma de lacatusi mecanici din Bucuresti care a reusit sa fie mereu aproape de clienti oferindu-le cea mai variata gama de servicii. In momentul de fata ne mandrim cu un portofoliu de clienti destul de vast, alaturi de serviciile de montaj usi oferind si servicii de service, reparatii, deblocari sau chiar consultanta in alegerea usilor pentru orice tip de imobil.

Servicii montaj usi

Am luat fiinta in anul 2004, an in care nu exista nicio firma de profil in orasul Bucuresti sau imprejurimi. Nu ne referim la firmele fantoma sau cele de cartier, ne referim la o firma indeajuns de mare incat sa garanteze servicii de calitate in orice locatie din capitala si imprejurimi. Totul a pornit de la o necesitate personala, in momentul in care s-a construit o locuinta, nu am avut la cine apela pentru un montaj eficient al usilor. Devreme ce lipsa unei firme pe piata locala nu am putut-o suplini in vreun fel, am decis ca montajul sa se realizeze prin fortele proprii, rezultatul propriu-zis fiind unul impecabil.

In ce locatii actionam? Suntem o firma cu sediul in orasul Bucuresti, drept dovada ca majoritatea solicitarilor vin din partea persoanelor fizice sau firmelor de pe teritoriul capitalei. Nu vom spune niciodata nu cererilor venite din partea clientilor din imprejurimi, in ultimii ani deplasandu-ne cu succes in Ilfov, Dambovita, Prahova, Teleorman sau Ialomita. Ati achizitionat o usa si doriti sa beneficieze de un montaj de calitate? Apelati cu incredere la specialistii nostri, suntem in masura de a prelua comanda dvs si de a garanta un montaj de cea mai buna calitate. .

De ce noi?

1. Montaj usi in regim de urgenta - Da, ati inteles foarte bine, societatea noastra este firma care asigura montaj usi in regim de urgenta, capacitatea noastra extinsa permitandu-ne sa deplasam o echipa de lacatusi mecanici in orice perioada a zilei. Este important sa fii aproape de clienti, punand de fiecare data pret pe necesitatile clientilor si mai putin pe problemele interne. Devreme ce ati cumparat o usa si aveti nevoie ca ea sa fie montata cat mai repede, nu ramane decat sa ne contactati si sa stabiliti, impreuna cu tehnicienii nostri, o data la care sa ne deplasam in locatia specificata de dvs.

2. Montam orice tip de usa - Probabil ca ati facut cunostinta cu numeroasele firme de specialitate care isi desfasoara activitatea in zona, cert este ca nu multe sunt cele care va pot garanta o paleta de servicii complete. Astazi poate ca aveti nevoie de montajul unei usi metalice, insa, pe viitor, este posibil ca necesitatile sa se rezume la montajul unui alt tip de usa, tocmai din acest motiv este important sa stabiliti legaturi cu un colaborator care va poate indeplini toate solicitarile. Montam atat usi de interior cat si usi de exterior, in momentul de fata situandu-ne in randul firmelor de profil care garanteaza servicii complete.

3. Servicii complete la preturi sub media pietei - Intotdeauna ati dorit ca serviciile prestate de o firma colaboratoare sa fie calitative insa nu la preturi piperate. Pornind de la aceasta idee, am pus pret atat pe calitatea serviciilor de montaj usi cat si pe practicarea unor tarife care sa nu impiedice clientii sa-si monteze usile intr-un mod profesional. Imbinand calitatea cu preturile accesibile, societatea noastra este o firma de montaj usi care garanteaza servicii de calitate si ofera o grila de preturi accesibile atat persoanelor fizice cat si marilor companii nationale.

MONTAJ
Usi metalice

Aveti nevoie de montaj profesional pentru o usa metalica? Apelati la echipa noastra!

MONTAJ
Usi interior

Peste 10 ani de experienta in montajul usilor de interior!MONTAJ
Usi exterior

Asiguram montaj rapid si eficient indiferent de usa de exterior de care dispuneti!


© Copyright 2013 Montaj usi
Robadel Servicii SRL deblocari usi, deblocare usa, lacatus deblocari usi, deblocare usi, deschidere usi, deblocari usi metalice, deblocari usi termopan, deblocari usi bucuresti, deblocari usi non stop reparatii usi, reparatie usa, lacatus reparatii usi, service usi, mentenanta usi, reparatii usi metalice, reparatii usi termopan, reparatii usi bucuresti, reparatii usi non stop lacatus, lacatusi, lacatus bucuresti, servicii lacatuserie, lacatus non stop, lacatus autorizat, lacatus deblocari usi, lacatus deblocare usa, lacatus deblocari usi, lacatus deblocare usi, lacatus deschidere usi montaj usi, montaj usa, lacatus montaj usi, montaj usi interior, montaj usi exterior, montaj usi metalice, montaj usi termopan, montaj usi bucuresti, montaj usi non stop